AFLYST - Bygningsreglementet for kommuner - kursus hos BUILD

Efter at BR18 trådte endeligt i kraft 1. juli 2018, har vi fået mange spørgsmål fra kommunale forvaltninger. Derfor udbyder SBi nu et kursus specifikt rettet mod kommunale bygherrer/ejendomsforvaltere og byggesagsbehandlere.

31.03.2020 kl. 09.00 - 16.00

På kurset underviser vi bl.a. i ændringerne fra BR15 til BR18. Du får mest ud af kurset, hvis du på forhånd har kendskab til bygningsreglementet. Der sættes fokus på henholdsvis den gode byggeansøgning og den korrekte byggesagsbehandling med udgangspunkt i konkrete øvelser og deltagernes egne spørgsmål.

DU FÅR:

• Overblik over ændringerne fra BR15 til BR18
  • Introduktion til brand- og konstruktionsklasserne samt  certificeringsordningen
  • Viden om den ændrede praksis vedrørende byggesagsbehandling og myndighedsbehandling, herunder start- og sluterklæring, dokumentation af konstruktions- og brandforhold, stikprøvekontrol og ibrugtagning.

Kurset tilbydes også som firmakursus.

UNDERVISERE:

• Seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen, Aalborg Universitet, BUILD
  • Seniorforsker Thomas Cornelius, Aalborg Universitet, BUILD

INKLUDERET:

Alle deltagere får SBi-anvisning 272 om Bygningsreglement 2018 (BR18) som en del af kursusmaterialet ved ankomst.

Pris

Kr. 4.800 ekskl. moms - Early bird rabat: Tilmeld dig senest 29. februar 2019, så giver vi 10% rabat på deltagerbetalingen

BUILD, Aalborg Universitet

BUILD, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV