Dimensionering af murværkskonstruktioner

Få styr på programmet EC6design.com til dimensionering af murværkskonstruktioner.

09.02.2021 kl. 09.00 - 15.00

HVAD LÆRER JEG PÅ KURSET?

• At bruge programmet EC6design.com til dimensionering af murværkskonstruktioner
  • At forstå murværksnormen eurocode 6 (EN 1996-1-1)
  • At anvende din teoretiske viden om statik til praktiske beregninger
  • At dimensionere og beregne murværk med udgangspunkt i konkrete eksempler hentet fra aktuel praksis.

INDHOLD

På kurset lægger vi ud med at se på styrkeparametre i nyt murværk. Vi taler om EN 1996-1-1 og om kommende revisioner af denne. Derefter handler det om sikkerhed og styrker i eksisterende murværkskonstruktioner. Så går vi mere i dybden med beregninger i EC6design.com på vandret belastet murværk og på skiver. Senere regner vi på kombineret lodret og vandret belastet murværk, murbindere og stålsøjler samt EPS-søjler. Endelig slutter vi med at tale om robusthed samt beregning af bjælker.

MÅLGRUPPE

Kurset henvender sig til rådgivende ingeniører og andre, der er beskæftiget med projektering og statiske beregninger af murede konstruktioner.

UNDERVISERE

• Rådgivende Ingeniør Poul Dupont Christiansen – hovedmand bag EC6design.com
  • Seniorforsker Thomas Cornelius, BUILD, Aalborg Universitet – forsker i konstruktioner og bygningsdesign.

4.200 kroner ekskl. moms

BUILD, Aalborg Universitet København