Ph.d.-forsvar ved Sirid Bonderup

Sirid forsvarer sin ph.d.-afhandling "Forebyggelse af skimmelproblemer i lejeboliger: driftspersonalets rolle, praksisser og værktøj". Alle er velkomne.

25.10.2021 kl. 13.00 - 16.00

Om ph.d.-afhandlingen

Der findes en stor bevidsthed i samfundet såvel som inden for forskning om sundhedsfarerne ved skimmelsvampevækst i boliger og de økonomiske og menneskelige omkostninger, de forårsager. Trods megen forskning i de mange aspekter, der indgår i problematikker omkring skimmelsvampevækst, er de små svampe stadig årsag til udfordringer og konflikter. Særligt i lejeboliger, hvor bygningsejer, drift og beboere skal samarbejde om at løse skimmelproblemer, kan udfordringerne vokse sig store. Omvendt har lejeboligerne den styrke, at der ofte er tilknyttet kompetent og engageret driftspersonale. Dermed er der gode forudsætninger for et målrettet arbejde med at forebygge skimmelsvampevækst.

For at kunne støtte driftspersonalet bedst muligt i deres arbejde med at håndtere og forebygge skimmelsvampevækst er formålet med denne afhandling at etablere et forskningsmæssigt vidensgrundlag, der med udgangspunkt i driftspersonalets arbejde afdækker de udfordringer, de møder, og de netværk af praksisser, som dette arbejde foregår i. Herved skabes en større forståelse for skimmelproblemers kompleksitet og for potentialerne i at støtte driftspersonalet i deres forebyggelsesarbejde.

Ønsker du at modtage ph.d. afhandlingen inden forsvaret skriv til BUILD – PhD

BEDØMMELSESUDVALGET

• Seniorforsker Toke Haunstrup Bach Christensen, Inst. for Byggeri, By og Miljø, AAU (formand)
  • Head of Research Program Anders Christian Buch, VIA University College
  • Associate Professor Martine Buser, Chalmers University

ORDSTYRER

• Lektor Tine Steen Larsen, Inst. for Byggeri, By og Miljø, AAU

PH.D. PROGRAM

• Planning and Development

SPROG

13:00: Velkomst ved ordstyreren

13:05: Ph.d. studerende giver forelæsning og præsentation

13:50: Kaffepause

Ønsker publikum at stille spørgsmål til den ph.d. studerende sendes de til Tine Steen Larsen, tsl@build.aau.dk.

Hvis sådanne modtages, fremsætter spørgeren dem, når bedømmelsesudvalget har afsluttet deres spørgsmål og svar-runde.

14:00: Bedømmelsesudvalget stiller spørgsmål til arbejdet

16:00: Forsvaret slutter. Bedømmelsesudvalget går i et andet møderum, evaluerer og skriver den endelige bedømmelse.

16:45 (Ca.): Bedømmelsesudvalget genindtræder i ”Forsvarsrummet” og meddeler sin beslutning.

17:00 Begivenheden slutter.

Tilmelding påkrævet

Forsvaret holdes i en hybrid form, hvor du ved tilmeldingen skriver om du ønsker at deltage i auditoriet eller online i Zoom. Tilmeld dig ved at sende en mail til inst.build.phd@build.aau.dk.

ADRESSE:
Aalborg Universitet København, Auditorium 1.008, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

ONLINE:
Meeting ID: 663 6830 5626