Trafikdage 2021

Trafikdage 2021 løber af stablen d. 23.-24. august.

23.08.2021 kl. 08.30 - 24.08.2021 kl. 16.00

Trafikdage på Aalborg Universitet er årets konference, hvor trafikforskere, beslutningstagere og praktikere udveksler viden og diskuterer transportbranchens vigtigste emner.

Trafikdage på Aalborg Universitet har medvirket til at give trafik- og transportforskningen i Danmark et markant løft og sat klare spor i den danske trafikdebat.

Konferencen retter sig mod alle, der beskæftiger sig professionelt med transport, både forskere og praktikere, men byder også politikere og presse velkommen – fordi en dialog mellem fagfolk og transportsystemets brugere er vigtig. Konferencen giver deltagerne ny viden og netværk.

Trafikdage er primært en dansk konference, men igennem årene har mange nordiske kollegaer deltaget i konferencen. Det sætter vi pris på og byder nordiske kolleger velkomne.

Se programmet for trafikdage 2021

Tilmeld dig på Trafikdage.dk