Bygningsfysikdag 2020

Bygningsfysikdag 2020

Konference 16. september i København og online.

Programmet for Bygningsfysikdag 2020 er klar. I år vil det, som noget nyt, være muligt at deltage både fysisk og online.

Årets temaer

På Bygningsfysikdag 2020 sætter vi fokus på indvendig efterisolering og godt indeklima i forbindelse med renovering af såvel boliger som historiske bygninger. Herunder præsenteres også BUILDs nye anvisning om undersøgelse og vurdering af skimmelsvampe i bygninger. Desuden ser vi på, hvordan vi kan bygge mere bæredygtigt byggeri ved at bygge billigere og bedre lavenergihuse, og hvordan vi kan bygge mere med træ og dermed reducere byggeriets CO2-udledning.

Praktisk information

Konferencen finder sted 16. september kl. 9.00-16.00 på Scandic Sluseholmen i København.

Vi har valgt, at der max. kan være 100 personer med fysisk deltagelse på dette års Bygningsfysikdag. Men fortvivl ikke, hvis du ikke får plads. Vi har et et godt alternativ til de, der ikke har mulighed for eller lyst til at deltage fysisk - nemlig online deltagelse. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vi håber, at I tager godt imod initiativet.

Det koster 3.600 kr. ekskl. moms at deltage fysisk og 1.800 kr. ekskl. moms at deltage online. Bliver konferencen aflyst, får du selvfølgelig pengene retur.

Det er femte gang, at BYG-ERFA, IDA Bygningsfysik og BUILD går sammen om at afholde Bygningsfysikdag.

 

Læs programmet og tilmeld dig her

 

Sådan forholder vi os til corona

På BUILD følger vi corona-udviklingen nøje og retter til i forhold til myndighedernes anbefalinger for at sikre, at vi kan skabe trygge rammer for deltagelse i vores arrangementer.

Vi opfordrer til, at du som deltager følger sundhedsstyrelsens råd til forebyggelse af smittespredning og ikke møder op, hvis du har symptomer.

Till alle BUILDS arrangementer sikrer vi at:  

  • Det er muligt at holde afstand.
  • Siddepladserne er placeret med minimum én meters afstand.
  • Der er let adgang til håndsprit.
  • Fælles kontaktpunkter er markeret og afsprittes løbende.
  • Der skiltes med coronaretningslinjer.

Du kan se vores corona-retningslinjer her.

Da Bygningsfysikdag holdes på Scandic Hotel, følges desuden også Horestas retningslinjer.

 

Foto: Jørgen True (billedet er fra Bygningsfysikdag 2019)

Tilbage til