Internationalt tidsskrift udnævner BUILD-forsker

Internationalt tidsskrift udnævner BUILD-forsker

Professor på Instituttet BUILD Alireza Afshari er inviteret til at være både gæsteredaktør og i redaktionskomiteen for en særudgave af det anerkendte, internationale open acces-tidskrift Energies.

Tidsskriftet Energies er et forum for information om forskning, innovation og demonstration inden for områderne energiomdannelse og bevarelse, optimal brug af energiressourcer, optimering af energiprocesser, afbødning af miljøforurenende stoffer og bæredygtige energisystemer. Tidsskriftet udkommer ny med en særudgave under navnet ”Fault Identification and Fault Impact Analysis of Ventilation System in Buildings”, som Alireza Afshari skal være redaktør for. Og det er ikke uden grund, for Alireza er en af de førende forskere inden for klimasystemer i bygninger.

Om udnævnelsen siger professoren:

- Med udnævnelsen udvides mit og BUILDs forskningsnetværk til at omfatte andre redaktionsmedlemmer både nationalt og internationalt. Med et udvidet professionelt forskningsnetværk højnes forskningskvaliteten yderligere, og det er vigtigt, når viden skal bidrage til de bedste løsninger til samfundets store udfordringer, som vi arbejder med.

Alireza Afshari er M.Sc, ph.d., Docent fra Chalmers University og Technology med fokus på Building Services Engineering. Læs mere om Alireza og hans forskning på BUILD her: https://vbn.aau.dk/da/persons/115241

About Energies

Energies (ISSN 1996-1073; CODEN: ENERGA) is a peer-reviewed, open access journal of related scientific research, technology development, engineering, and the studies in policy and management: https://www.mdpi.com/journal/energies

Tilbage til