Ny kommunikationschef til BUILD

Instituttet BUILD på Aalborg Universitet satser med ansættelsen af ny kommunikationschef på øget forskningsformidling og rekruttering af forskningstalenter.

Kristoffer Soelberg træder den 1. oktober til som ny kommunikationschef for BUILD. Som instituttets kommunikationschef skal han stå i spidsen for at styrke forskningsformidling til både branche og samfund. Det bliver også hans opgave at tiltrække endnu flere talenter til BUILDs uddannelser og forskningsmiljø.

- Med klimakrisen og den stadige urbanisering foran os er det afgørende, at vores institut kommer ud i verden og bidrager med viden om, hvordan vi skaber nye løsninger på nogle af samfundets mest presserende udfordringer. BUILD er et stort institut, og vi har så mange forskningsresultater, der ikke må ende bag de tykke universitetsmure – de skal ud og leve i samfundet og gøre gavn både i branchen og blandt befolkningen. Det skal Kristoffer sammen med sit kommunikationsteam nu sørge for, siger Institutleder på BUILD, Lars Pico Geerdsen.

Kristoffer Soelberg kommer fra en stilling som marketing- og kommunikationschef i Nordicals erhvervsmægler. Tidligere har han arbejdet for Dansk Arkitektur Center med fokus på innovation inden for byggeri og byudvikling. Ydermere har han en fortid i kommunikationsbureauet Operate A/S samt i Dansk Byggeris projektafdeling for digitalisering og videndeling. Kristoffer Soelberg er cand.merc (kom) fra CBS med diplom fra International School of Management (ISM).

- Jeg glæder mig til at starte på BUILD og blive en del af et hold, som favner mange spændende kvaliteter og mennesker. Jeg ser også frem til at arbejde med nogle af verdens vigtigste udfordringer og løsninger, hvor kommunikation spiller en vigtig rolle i at tiltrække og sprede viden. Derfor er jeg også ydmyg over for opgaven, og det kan kun være spændende at være en del af BUILD i disse år. Det glæder jeg mig til.