Presse

Har du brug for en ekspert eller førende forsker inden for det byggede miljø, så kan presseteamet på BUILD hjælpe dig.

Du kan også finde BUILD logoet til download på denne side samt pressefotos.

Presserådgiver

Kommunikationschef

Pressemeddelelser via Ritzau

BUILD udgiver pressemeddelelser som Aalborg Universitet via Ritzau. Alle meddelelser fra Aalborg Universitet kan læses her:

pressemeddelelser fra AAU

BUILD's Sociale Medier

BUILD logo

Vores logo findes i flere varianter, og det kan bruges efter aftale med BUILD. BUILDs logo findes i hvid eller blå. Det er ikke tilladt at ændre på farverne eller gøre det sort/hvidt. Her kan du downloade en pakke med logoet i begge udgaver og forskellige størrelser:

Download .zip fil med BUILD logo

Hent fotos til fri afbenyttelse.

Institutleder Lars Pico Geerdsen

Hent billede i fuldopløsning:
- Lars Pico Geerdsen, farve
- Lars Pico Geerdsen, sort/hvid

Kredit ved brug:
Hvis fotografens navn er angivet sammen med fotoet, så skal fotografen altid krediteres. Hvis fotografens navn ikke er angivet, så skal billedet krediteres med "BUILD - Institut for Byggeri, By og Miljø".