Projekt cykelliv

Trafikforskningsgruppen ved Aalborg Universitet gennemfører i perioden 1. november 2020 til 1. november 2021 et forskningsprojekt kaldet Projekt Cykelliv, der har til formål at sætte fokus på cyklisters sikkerhed og synlighed i trafikken. I projektet vil den sikkerhedsmæssige effekt af kørsel med tændte cykellygter hele døgnet blive undersøgt. 

Det ønskede antal Deltagere er nået

I Projekt Cykelliv følges omkring 4.000 deltagere, der alle har det tilfælles, at I cykler. De 4.000 deltagere er opdelt i to grupper - hhv. en kontrol- og en testgruppe, hvor testgruppen kører med cykellyset tændt døgnet rundt, så de fungerer som kørelys.

Hver måned vil du som deltager blive bedt om at indrapportere, om du har cyklet den foregående måned, hvor mange ture du har cyklet, hvor langt du har cyklet, og om du har været involveret i en ulykke.

Praktisk information 

 

Oplever du problemer med montering af lygterne, anbefales det, at du følger dette link til monteringsvideoen fra Reelight

http://https://www.youtube.com/watch?v=eUu93dXoPFw&t=2s&ab_channel=Reelight

Oplever du problemer med lygterne generelt, kan du kontakte Reelight på enten mail eller telefon

  • Info@reelight.com
  • (+45) 86 74 24 90 

 

Manglende lygter – spørgsmål vedr. despositum

info@laplandar.com

 

Teknisk support til montering eller defekt.

info@reelight.com

Ved henvendelse til Reelight ang. montering bedes du vedhæfte billeder heraf.  

For mere information omkring levering & afhentning, se fanen ''Afhentning af lygter ''

Tak for din interesse i projektet!

Vind en cykel

Alle deltagere som udfylder de månedlige tilsendte spørgeskemaer deltager ved projektets afslutning i en lodtrækning med mulighed for at vinde en cykel. Muligheden for at vinde en cykel er ikke betinget af, om du er en del af test- eller kontrolgruppen.

Ansatte ved Aalborg Universitet er frataget deltagelse i konkurrencen.

Menu

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker mere information om Projekt Cykelliv, er du velkommen til at kontakte os på cykelliv@civil.aau.dk eller tlf. 22419228.

Ringer du os op, bedes du lægge en besked, og så vil vi ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

Samarbejdspartner

Reelight